



## Regions Rising 2023 Western Australia Program

**Date:** Friday 10 March 2023 **Time:** 8.30am – 4.15pm

Venue: Bunbury Regional Entertainment Centre

Time	Duration	Item
8.30 am	30 mins	Registration opens
9.00 am	5 mins	<b>Welcome and housekeeping</b> — MC, Eliza Borrello, National Regional Reporter, ABC
9.05 am	5 mins	Welcome to Country — Lera Bennell
9.10 am	3 mins	Welcome to Bunbury – Cr Jaysen Miguel, Mayor, City of Bunbury
9.13 am	20 mins	<b>Keynote Address</b> — The Hon. Don Punch MLA, Minister for Regional Development
9.33 am	10 mins	Q&A
9.43 am	20 mins	RAI Address - Liz Ritchie, CEO — Regionalisation Ambition 2032
10.03 am	10 mins	Q&A
10.13 am	47 mins	Panel 1 – Liveability Facilitated by Lee Jacobsen, Chair, RDA Goldfields Esperance
		Cr Grant Henley, Mayor, City of Busselton
		Judith Barker, CEO, Royal Flying Doctor Service
		Naomi Evans, Head of nbn Local WA (Regional and Community), nbn co.
		Paul Rosair, Executive Director, Regional Capitals Alliance Western Australia (RCAWA)
		Martin Ringer, Group Institute International
11.00 am	20 mins	MORNING TEA
11.20 am	20 mins	Keynote Address: Craig Dawson, General Manager Operations, Talison Lithium
11.40 am	10 mins	Q&A
11.50 am	40 mins	Panel 2 – Jobs and Skills Facilitated by Carolyn Meighan, HHG Legal Group
		Gerard Nesham, CEO, Clontarf Foundation
		Mellisa Teede, CEO, South West Development Commission
		Liz Guidera, President, Katanning Shire Council
		·





Time	Duration	Item
		Professor Cobie Rudd, Deputy Vice-Chancellor Regional Futures, ECU South West
12.30 pm	20 mins	<b>Keynote Address</b> – Cath Hart, CEO, Real Estate Institute Western Australia
12.50 pm	10 mins	Q&A
1.00 pm	50 mins	LUNCH
1.50 pm	40 mins	Panel 3 – Sustainability and Resilience Facilitated by Eliza Borrello
		Kate O'Hara, CEO, Foodbank WA
		Fiona Meaton, Director, Legal, PwC
		Will Golsby, General Manager, External Relations and Communications, Royal Automobile Club of WA
		Mark Scatena, General Manager, Fertilisers, WesFarmers
2.30 pm	40 mins	Panel 4 - Productivity and Innovation Facilitated by Eliza Borrello
		Ben Macnamara, Managing Director, CBH
		Mat Lewis, Director, WA Creative Tech Innovation Hub
		Shane Love MLA, Leader of the Opposition in WA and Leader of the Nationals WA
		Professor Fiona Haslam McKenzie, University of Western Australia Winthrop Research Professorial Fellow and Director, Centre for Regional Development
3.10 pm	50 mins	Move to More Podcast Launch  Bec Bignell in conversation with Laureta Wallace followed by a live podcast recording with:  Chanel Bowen  Jill Watkin  Tanuja Sanders
4.00 pm	10 mins	Q&A
4.10 pm	5 mins	Closing Remarks — MC
4.15 pm		Sundowner